Sweden
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto    
Adidas Outfit

Sekretesspolicy


Köpinformation
Respektera din integritet

Vi är fast beslutna att stödja de relevanta lagar och förordningar som fastställs tydliga normer för insamling, tillgång, lagring och användning av personlig information som vi får som en del av vår affärsverksamhet.

Vår respekt för våra kunders rätt till privatliv deras personliga information är av största vikt. Vi har riktlinjer och rutiner för att säkerställa att all personlig information, oavsett hur eller när det erhålls, hanteras känsligt, säkert och i enlighet med korrelerade sekretessprinciper.

Hur vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår hemsida, när du handskas med oss ​​via vår hemsida, eller när du har kontakt med oss ​​personligen. Vi kommer inte att samla in någon personlig information utan ditt medgivande. Vi anser att ditt medgivande ges när du fylla i fälten som krävs för att underlätta en transaktion via denna webbplats.

Hur vi använder din personliga information

Vi samlar i allmänhet dina personuppgifter för följande ändamål:

1. För att underlätta din tillgång till vår hemsida, produkter och tjänster

2. Att leverera produkter som du har beställt från oss

3. För att ge dig information om våra produkter och tjänster

4. Att söka din åsikt på våra produkter, tjänster, marknadsföring och hemsida.

En del av de personuppgifter som vi samlar in är viktigt för oss att kunna exakt identifiera vem som använder tjänsten. Andra typer av personuppgifter som vi samlar in hjälper oss att utveckla en profil som använder vår service och vad deras intressen är. Detta hjälper oss att erbjuda produkter som passar behoven hos användarna av denna webbplats.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för ändamål som uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion för din räkning eller förse dig med en produkt som du köpt. Vi anlitar tredjepartsleverantörer för att utföra tjänster för oss som innebär entreprenören hanterar personuppgifter vi har. Till exempel har vi nu engagera tredjepartsleverantörer till:

1. Leverera produkter som köpts från denna webbplats.

2. Ge elektroniska penningöverföringstjänster, kreditkortskonto bearbetning och tillhörande tjänster.

Säkerhet

Denna webbplats har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda förlust, missbruk och förändring av informationen under vår kontroll. Känsliga eller personliga material hanteras endast av kvalificerade medarbetare och inte hålls i öppna områden av vår server. Våra säkerhetsregler förbjuder också överföring av person material såsom kontoinformation om de inte har encypted av godkända metoder.

Kommentarer

Tack för att shoppa med oss. Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss. Vi har tagit stora åtgärder för att se till att ditt besök på vår webbplats är en utmärkt och att din integritet hela tiden respekteras. När vi ändrar denna policy i ett material, kommer ett meddelande att publiceras på vår hemsida tillsammans med den uppdaterade sekretesspolicy.