Sweden
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto    
Adidas Outfit

Frakt & Retur


Frakt & Retur
Vår hemsida har förbundit sig till full belåtenhet; Det är vår högsta prioritet.

Retur eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpte produkten via vår hemsida och det är inom 30 dagar från det ursprungliga fakturadatum.

Fraktkostnader återbetalas. Alla utbyten ska sänds via EMS eller DHL till kunden.

Se din orderbekräftelsen för avkastningskravet formuläret.

Alla paket ska skickas via en spårbar metod. Vår webbplats är inte ansvarig för paket förlorade i transit.

När vi har fått din retur, låt 7-14 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

1.Du måste maila oss först och informera oss om orsaken till en återgång och berätta din orderbekräftelse nummer. Vi kommer då att ge dig den ytterligare instruktioner.

2.You kan returnera oönskade objekt inom 30 dagar för en återbetalning eller ersättning, så länge de är i 100% nyskick, inte illa, eller används och alla taggar på plats. Se tillbaka objektet förpackas på ett säkert sätt, eftersom vi inte kan acceptera skadade avkastning. Vi kommer att bedöma alla returnerade objektets skick och vägra skadade, används eller dåliga objekt. Eventuella kostnader i samband med att skicka sådana vägrade objekt tillbaka till dig är ditt ansvar.

3.All paket ska skickas via en spårbar metod och leverera spårningsnummer i tid. Eventuella kostnader i samband med återlämnande av föremål av dig till oss är ditt ansvar, inklusive kostnader för att skicka utväxlas / eller vägrat objekt tillbaka till dig. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten.

4.Alla avkastning utvärderas innan de behandlas. Observera att det vanligtvis tar 7-15working dagar för att få det paket du kommer tillbaka. När vi har fått din retur, kan det ta upp till 15 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

5. Returer behandlas i den ordning de tas emot, och krediter kan ta upp till 30 dagar för att visas på ditt konto. (Under helgerna, kan denna tid förlängas.) Under semesterperioden totala handläggningstiden på skyndsam utbyte kan förlängas med 1-2 affärs s dagar. Om vi ​​räknar med ytterligare förseningar kommer du omedelbart underrättas. Du kan ringa Credit Company eller PayPal för bekräftelse om återbetalning i det fallet.

6.We ersätta alla skadade varor gratis. Vi är ansvariga för allt om vi gör några fel, andra, kunden debiteras utsättning avgift, expeditionsavgift och fraktkostnad.

Några ifrågasätter, tveka inte att kontakta oss.